ENERECO ONDERHOUDSABONNEMENT

Abonnement Service & Onderhoud waarbij uw Airco of hybride (ventilatie)lucht-water warmtepomp
met een binnendeel en buitendeel, iedere 2 jaar zorgvuldig wordt gecontroleerd en onderhouden.

Vakkundig onderhoud:

 • Voorkomt storingen
 • Verlengt levensduur van uw installatie

 • Zorgt voor een lager energieverbruik

Pluspunten Airco/Warmtepomp onderhoud contract:

Specificaties Warmtepomp onderhoud abonnement

 • Inclusief tweejaarlijks onderhoud

 • Inclusief voorrijkosten

 • Inclusief arbeidsloon bij onderhoud

 • Inclusief lek controle t.w.v. € 70,00

 • Exclusief arbeidsloon bij reparatie/storing

 • Exclusief materiaalkosten bij onderhoud

 • Exclusief materiaalkosten bij reparatie/storing

 • Exclusief ketel Hybride systeem

 • Looptijd van abonnement: minimaal 1 jaar

Jaarlijks € 125,00

STARTTARIEF PER UUR

Indien wij een monteur inplannen om werkzaamheden op urenbasis uit te voeren brengen wij een starttarief in rekening. In dit starttarief zijn de kosten opgenomen die door ons kantoor worden gemaakt voor het inplannen van de afspraak, het verwerken van de werkbon en het opmaken van de factuur. De autokosten zitten ook in dit starttarief verwerkt (exclusief parkeerkosten). Tevens is het eerste half uur arbeid van de monteur bij dit starttarief inbegrepen. Indien het werk uitvoeren een half uur of korter duurt wordt enkel het starttarief (en eventueel verbruikt materiaal) in rekening gebracht.

ARBEIDSLOON

Na het aflopen van het eerste half uur brengen wij een uurtarief in rekening. Deze werktijden worden afgerond op 15 minuten. Het uurloon kunt u vinden in onderstaand overzicht. Indien de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden op werkdagen voor 08:00 of na 17:00 geldt 150% van het uurtarief. Op zon- en feestdagen bedraagt dit 200%.

PARKEERKOSTEN

Onze monteurs kunnen digitaal hun kenteken aan- en afmelden voor de parkeerbelasting. Hierdoor wordt afgerekend per minuut. Op de factuur zullen wij de werkelijk gemaakte parkeerkosten doorbelasten.

VERBRUIKTE MATERIALEN

Veel gebruikte materialen hebben wij in de werkbussen op voorraad. Mocht een onderdeel niet voorhanden zijn of speciaal besteld moeten worden dan wordt u door ons kantoor altijd vooraf geïnformeerd over de kosten. Klein materiaal wordt op de factuur in rekening gebracht. Voordat onderdelen worden vervangen/gebruikt zal dit in veel gevallen door de monteur of een kantoormedewerker vooraf met u worden besproken.

TARIEVEN VANAF 01-01-2024 INCLUSIEF B.T.W.:

-Starttarief (incl. eerste 30 minuten arbeid) € 85,00
– Uurtarief arbeid € 75,00

Indien er nog sprake is van volledige garantie (op onderdelen + arbeidsloon) worden er geen kosten in rekening gebracht. Wanneer de volledige garantie verlopen is, maar er nog een onderdeel onder fabrieksgarantie kan worden ingediend, wordt dit onderdeel voor € 0,00 op de factuur opgenomen indien de claim op fabrieksgarantie door de fabrikant is geaccepteerd. Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd ontvangt u onze factuur per e-mail. De standaard betalingstermijn bedraagt 14 dagen na factuurdatum. De factuur kan per bank of via iDeal worden voldaan. Meer informatie kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.