Over Ons

Over Installatiebedrijf Enereco
Voor Airco’s en warmtepompen

Maatwerk in installaties op basis van vakkundig advies

Op zoek naar een airco of warmtepomp? Enereco is een gecertificeerd installatiebedrijf: we plaatsen je systeem vakkundig, in de afgesproken termijn en met uitstekende service. Wij luisteren altijd naar je wensen en proberen je zo snel mogelijk te helpen met de levering en installatie.

Enereco is gespecialiseerd in het plaatsen van A-merk airco’s en warmtepompen van Daikin, Mitsubishi en Vaillant tegen scherpe prijzen. Met een enorme keuze in ons assortiment zit er altijd een geschikte airco of warmtepomp bij voor thuis of jouw bedrijf.

Wij beschikken over ruime ervaring, professionele training en de benodigde certificeringen. Maar belangrijker: wij denken met je mee en bieden tegen scherpe prijzen een aanbod op maat dat echt bij je past.

Enereco is hét installatiebedrijf voor Noord-Holland e.o.

Montage door de vakmensen van Enereco

Voor het installeren van een nieuwe airco of warmtepomp is de specialistische kennis van een vakman nodig. Enereco is een BRL100 gecertificeerd bedrijf, waar je alles voor je airco kunt regelen. Wij zijn uiteraard in het bezit van een F-gassencertificaat, werken volgens strikte veiligheidsrichtlijnen en monteren jouw airco op de gewenste plaats in huis.

Wij beginnen ieder project met een complete planning waarbij jouw wensen centraal staan. Op deze manier ben je gegarandeerd dat je de juiste informatie krijgt en een systeem op maat.

  • Persoonlijk maatadvies bij je thuis of op kantoor.
  • Uitstekende service van offerte tot installatie
  • Topmerken tegen scherpe prijzen
  • Geen lange wachttijden
  • Een duidelijke prijs zonder verborgen kosten
  • Bespaar op je energie tarieven

Onze merken

Daikin
Mitsubishi E`lectric
Vaillant
Remeha

Wij hebben altijd de juiste airco voor je

Om te zorgen dat je jarenlang plezier hebt van je airco of warmtepomp, installeren wij alleen gerenommeerde merken van topkwaliteit.
Single-split, Multisplit of commerciële plafondsystemen voor iedere situatie hebben wij een geschikte airco die betrouwbaar, stil en energiezuinig is. Onze warmtepomp installaties worden afgestemd op jouw specifieke situatie en energie behoefte om een optimale installatie met maximaal rendement te leveren.

Daikin
Mitsubishi E`lectric
Daikin